U-TURN

Astro U-TURN – skoletaske til 1-4 klasse

JEVAs skoletaske U-TURN passer perfekt til børn helt fra 1-4 klasse.
Astro er syet i en gråsort polyester med grå og hvide stjerne og har sorte lynlåse og besætninger. Skoletasken er inkl. sort gymnastikpose/minirygsæk samt drikkedunk fra Plast Team med sort låg.
JEVAs gode detaljer sørger for korrekt ergonomi – i form af faconsyede remme med EASY-ADJUST i toppen der giver 7 cm ekstra indstilling af ryggen, brystspænde og elastisk mavebælte.

Skoletaske til 1-4 klasse kan justeres ekstra 7 cm

U-TURN er JEVAs ”hybrid”-skoletaske, som er perfekt til 1-4 klasse – det er en let, funktionel og prisvenlig taske, der er lavet i en slidstærk og vandtæt polyester i den bedste kvalitet.
Skoletasken vejer kun 985 gram.

U-åbningen gør, at det er nemt at komme ned i hovedrummet, som er stort og rummeligt, da meget af U-TURNs volumen er brugt heri.
I hovedrummet finder du også den polstrede pc-lomme, som også kan bruges som rumdeler, hvorved man helt automatisk holder bøgerne og/eller pc’en tæt på barnets ryg og dermed sikrer den gode bærekomfort.

De fire polstrede støttepunkter på ryggen, ligger helt som de skal mod barnets ryg, og giver korrekt ergonomi og støtte.
Øverst på remmene har skoletasken JEVAs “EASY-ADJUST system”, hvilket giver 7 nemme centimeter til regulering af ryggen – dermed har tasken en bred målgruppe fra 1-4 klasse.
Den regulerbare brystrem, de polstrede og faconsyede remme, samt det smarte elastiske mavebælte EASY-BELT sikrer optimal bærekomfort og vægtfordeling.

Forrest på skoletasken er der et isoleret madkasserum, der kan indeholde 1 madkasse.
Den medfølgende drikkedunk sidder i højre side af tasken, og i venstre side er der en stor lomme til penalhuset.

Der følger en aftagelig gymnastikpose/minirygsæk med i prisen på skoletasken – den ligger gemt i låget, og når den er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og barnet kan stadig nemt og ubesværet komme i alle taskens rum. Når gymnastikposen hægtes af, kan den også bruges som separat minirygsæk.

Skriv navn, adresse og telefonnummer på navneskiltet i låget.

Den smarte, aftagelige nøglering er placeret øverst i hovedrummet.

Reflekser fordelt over hele tasken, så barnet er synligt fra alle sider.

Bredt elastik på remmene til opsamling af overskydende rem, eller til at holde den valgte remindstilling på plads.

Vægt: 985 gram
Volumen: 18 + 9 liter
H40 X B27 X D18 CM

 

Læs mere

849,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H40 x B27 x D18 cm

VÆGT

985 gram

VOLUMEN

18 + 9 Liter

Varenummer (SKU):
401-86

Du kunne også være interesseret i...