Ergonomi og funktionalitet findes i alle JEVA’s skoletasker og rygsække

Korrekt ERGONOMI i mere end 60 år – det er vi stolte af!

ERGONOMISKE RYGSTØTTE SYSTEMER

3 forskellige rygstøtte-systemer garanterer, at der altid findes en ergonomisk JEVA skoletaske eller rygsæk, der sidder perfekt på ryggen, og dermed sikrer korrekt ergonomi.

Skoletaskens/rygsækkens ryg og barnets ryg “følges altid ad” så der ikke er “lufthuller”. Vores rygstøtte-systemer er bløde, komfortable og stabile, samtidig med at de tilpasser sig barnets ryg.

Ergonomisk skoletaske JEVA PRACTISED med rygstøtte
ergonomisk skoletaske JEVA U-TURN med støttepuder
Ergonomisk rygstøtte på JEVA BEGINNERS skoletaske til 0-2 klasse
Ergonomisk ryg på skoletaske JEVA INTERMEDIATE

PAS PÅ NAKKE OG BAGHOVED

På JEVA’s skoletasker og rygsække undgår vi opbygninger, der generer nakken og baghovedet.
Et godt eksempel er, at vores aftagelige gymnastikposer sidder foran på tasken, i stedet for øverst på tasken. De er desuden lange og fladt opbyggede, hvorved vægten barnet bærer, holdes tæt på ryggen/kroppen, og bevægelsesfriheden bibeholdes.

Funktionaliteten har vi også tænkt på, så når gymnastikposen er i brug, kan man stadig nemt og ubesværet komme i alle taskens rum.

ERGONOMI ER OGSÅ LAV VÆGT:

JEVA’s skoletasker og rygsække vejer 580-1060 gram – dit barn må nemlig højst bære 10-15% af sin egen vægt.
Derfor gælder det om at købe så let en skoletaske som muligt fra starten. Alle JEVA skoletasker vejer under 1000 gram ekskl. tilbehør, og kun godt 1000 gram inkl. madkasse, drikkedunk og gymnastikpose.

Brystremmen der altid kan reguleres, sikrer at remmene sidder hvor de skal: lige over brystet.
Alle remme på vores skoletasker og rygsække er ‘shapede’ og faconsyede.

Ergonomisk skoletaske JEVA START-UP med støttepuder

Don’t forget to watch your bag/back!

Ergonomi er en hjertesag for JEVA

JEVA har en lang og spændende historie, og i mere end 60 år har vi arbejdet på detaljerne, justeret og videreudviklet, designet og samtidig holdt fast i den bedste kvalitet og korrekte ergonomi.
Vi har fjernet alt det overflødige, og udviklet alle vores ergonomiske rygsække og skoletasker til at være funktionelle og lette at betjene, også for et barn.

Se videoen, hvor Bea fortæller om visionen bag JEVA’s ergonomiske skoletasker og rygsække.

God ergonomi er lav vægt!

Vores tasker vejer fra 580 til 985 gram – så du kan roligt fylde din nye taske op med de ting den skal bære for dig. JEVA’s skoletasker og rygsække leverer altid korrekt ergonomisk pasform.
Det er nemt og ubesværet at komme i alle rum på en JEVA skoletaske eller rygsæk – også når gymnastikposen er i brug og spændt fast på tasken.

For mange år siden integrerede JEVA et isoleret madkasserum, en drikkedunk og en gymnastikpose på skoletaskerne, og sådan er det stadigvæk.

Kig dig omkring i vores shop og lad dig inspirere!

Hvornår skifter man fra skoletaske til rygsæk?

I dag får børn oftere ny taske, end de gjorde for blot 10 år siden.
Det sætter store krav til os hos JEVA, når vi laver motiver og mønstre til vores skoletasker og rygsække.

Vores statistik viser os, at et barn i gennemsnit skifter skoletaske hvert halvandet år, derfor har vi et bredt program. Når barnet skifter skoletaske eller rygsæk, er den næste taske altid opdateret med det, det nu kræver at blive et eller to år ældre, både med hensyn til design og udformning på skoletaskerne og rygsækkene, og til funktionalitet.

Vi bruger ikke licenser, men bruger i stedet pengene på hele tiden at udvikle os, og ofte skifte farver, motiver og mønstre. Så er der nemlig hele tiden noget børnene og de unge mennesker kan lide.

Vi undlader overflødige ting på vores skoletasker og rygsække. På vores produkter finder du kun de funktioner, der faktisk er nødvendige.

NYTTIG VIDEN OM VORES SKOLETASKER OG RYGSÆKKE.

Allerede når dit barn skal starte i børnehave, er der brug for en taske, og JEVA har designet nogle små praktiske børnehaverygsække, som vi kalder PRESCHOOL.

Modellerne BEGINNERS, INTERMEDIATE, PRACTISED og U-TURN, er vores skoletasker og dækker klassetrinene 0-4 klasse.

Modellerne SQUARE, SURVIVOR OG SUPREME er vores rygsække.
SQUARE købes i 8 ud af 10 tilfælde til et 2. klasses barn. Fra 3-4 klasse bruges SURVIVOR og SUPREME.
Skoletaskerne og rygsækkene kan overlappe hinanden, alt efter hvad du og dit barn bedst kan lide, og ønsker sig af en skoletaske eller rygsæk.
SURVIVOR, BACKPACK og BACKPACK XL kan bruges af alle; teenagerne og voksne – til studie, fritid, en dag i naturen, til rejsen og ferien. Til lige det der passer til dit liv.

Der er ALTID en ergonomisk JEVA, der passer dit barn – og dig.

7 gode tips om valg af skoletaske:

1
GOD ERGONOMI ER OGSÅ LAV VÆGT! Køb en skoletaske der ikke vejer ret meget. JEVA’s skoletasker og rygsække vejer i sig selv kun 580 – 985 gram.
2
Korrekt vægtfordeling opnås ved at vælge en skoletaske, der ikke er dyb, så de tunge bøger er placeret så tæt på ryggen som muligt.
3
Det er en fordel at vælge en skoletaske med et stort, isoleret madkasserum. Nogle skoler har køleskabe, men langt de fleste skoleelever opbevarer deres madpakker i skoletasken.
4
Tænk på funktionaliteten når der købes skoletaske – vi mener, det er vigtigt, at barnet helt selv kan åbne, lukke, justere og betjene sin skoletaske.
5
Vælg en skoletaske hvor der ikke er noget, der generer nakke og baghoved. Et godt eksempel er gymnastikposen – på en JEVA skoletaske sidder denne foran i stedet for øverst på skoletasken – og bevægelsesfriheden bibeholdes.
6
Vi bruger genanvendte materialer i produktionen – dette har altid været et helt naturligt valg for os.
7
Bred elastik på remmene til opsamling af overskydende rem, og til at holde den valgte remindstilling på plads.

elastik på remmene til opsamling af overskydende rem