Ergonomi og funktionalitet findes i alle JEVA’s skoletasker og rygsække

Korrekt ERGONOMI i mere end 60 år – det er vi stolte af!

RYGSTØTTE SYSTEMER

3 forskellige rygstøtte-systemer garanterer, at der altid findes en JEVA skoletaske eller rygsæk, der sidder perfekt på ryggen, og dermed sikrer korrekt ergonomi.

Skoletaskens/rygsækkens ryg og barnets ryg “følges altid ad” så der ikke er “lufthuller”. Vores rygstøtte-systemer er bløde, komfortable og stabile, samtidig med at de tilpasser sig barnets ryg.

Brystremmen der altid kan reguleres, sikrer at remmene sidder hvor de skal: lige over brystet.
Alle remme på vores skoletasker og rygsække er ‘shapede’ og faconsyede.

god ergonomi - tasker set fra ryggen

ERGONOMI ER OGSÅ LAV VÆGT:

JEVA’s skoletasker og rygsække vejer 580-985 gram – dit barn må nemlig højst bære 10-15% af sin egen vægt.
Derfor gælder det om at købe så let en skoletaske som muligt fra starten. Alle JEVA skoletasker vejer under 1000 gram ekskl. tilbehør, og kun godt 1000 gram inkl. madkasse, drikkedunk og gymnastikpose.

perfekt ergonomi - tasker set fra ryggen

INGEN UNØDVENDIGE TING

Du finder ingen overflødige ting på vores skoletasker og rygsække.
Vi fjernede for mange år siden hofteremmen, da denne gør det ukomfortabelt og svært at cykle, og kun har effekt på tunge vandrerygsække.

PAS PÅ NAKKE OG BAGHOVED

På JEVA’s skoletasker og rygsække undgår vi opbygninger, der generer nakken og baghovedet.
Et godt eksempel er, at vores aftagelige gymnastikposer sidder foran på tasken, i stedet for øverst på tasken. De er desuden lange og fladt opbyggede, hvorved vægten barnet bærer, holdes tæt på ryggen/kroppen, og bevægelsesfriheden bibeholdes.

Funktionaliteten har vi også tænkt på, så når gymnastikposen er i brug, kan man stadig nemt og ubesværet komme i alle taskens rum.

Don’t forget to watch your bag/back!

Vil du vide lidt om JEVA?

Vil du vide lidt om JEVA?

JEVA har en lang og spændende historie, og i mere end 60 år har vi arbejdet på detaljerne, justeret og videreudviklet, designet og samtidig holdt fast i den bedste kvalitet og korrekte ergonomi.
Vi har fjernet alt det overflødige, og udviklet alle vores skoletasker og rygsække til at være funktionelle og lette at betjene, også for et barn.

Se videoen, hvor Bea fortæller om visionen bag JEVA’s ergonomiske skoletasker og rygsække.

God ergonomi er lav vægt!

Vores tasker vejer fra 580 til 985 gram – så du kan roligt fylde din nye taske op med de ting den skal bære for dig. JEVA s skoletasker og rygsække leverer altid korrekt ergonomi.
Det er nemt og ubesværet at komme i alle rum på en JEVA skoletaske eller rygsæk – også når gymnastikposen er i brug og spændt fast på tasken.

For mange år siden integrerede JEVA et isoleret madkasserum, en drikkedunk og en gymnastikpose på skoletaskerne, og sådan er det stadigvæk.
Kig dig omkring i vores shop og lad dig inspirere!

Sådan vælger du din skoletaske.

1
Lav vægt = god ergonomi. Køb en let skoletaske. JEVA's skoletasker og rygsække vejer 580 - 985 gram. Et barn må højst bære 15% af sin egen vægt, så det gælder om at købe en så let skoletaske fra starten som muligt.
2
Vælg en skoletaske der ikke er dyb, og placer de tunge bøger bagerst/tæt på kroppen - dette giver korrekt vægtfordeling.
3
Vælg en skoletaske barnet SELV kan åbne, lukke og betjene. Det skal være nemt at komme i alle taskens rum, også når gymnastikposen sidder på tasken og er i brug.
4
Vælg en skoletaske med indstillelig brystrem - det er brystremmen der er vigtig på en skoletaske/rygsæk til et barn.
5
Ryd op og ryd ud - så der ikke bæres på noget unødvendigt, og lad gymnastikposen blive hjemme når den ikke skal bruges.
6
Vælg en skoletaske med et stort isoleret madkasserum. Nogle skoler har køleskabe, men langt de fleste skoleelever opbevarer deres madpakker i skoletasken.
Sådan vælger du din skoletaske.