Fri fragt
Returret
Dansk firma
Prismatch
Valgte sprog er: Dansk Dansk
0
0,00 kr.

Sådan vælger du den rigtige skoletaske

Hvilken skoletaske er bedst? JEVA guider dig her til valg af den rigtige skoletaskemodel, og selvfølgelig findes der også forskellige matchende penalhuse og tilbehør, så du kan sammensætte det optimale sæt til skolestart.

INTERMEDIATE til børn i 0.-3. klasse

INTERMEDIATE til børn i 0.-3. klasse

Skoletaske til børn i indskolingen – hvad er vigtigt?

Efter sommerferien starter et nyt skoleår, og JEVA vil gerne hjælpe med at vælge den helt rigtige, og måske allerførste skoletaske til dit barn, så han/hun kan få en perfekt skolestart!

Den rigtige skoletaske skal passe til dit barns kropsstørrelse men også til de krav, barnets skoledag stiller. Det er vigtigt, at skoletasken sidder perfekt på ryggen, og at tasken er indrettet på en måde, som gør den nem at bruge for barnet. På en JEVA taske er det nemt at komme i alle taskens rum, også når taskens gymnastikpose sidder foran og er i brug. Gymnastikposen tages nemt af og på.

JEVA laver forældre- og børnevenlige skoletasker, som ikke kan pakkes forkert.

Både START-UP, BEGINNERS og INTERMEDIATE er designet med god rumopdeling og således, at bogrummet ikke er dybt, hvilket betyder, at skoletasken ikke kan overfyldes, for det er der simpelthen ikke plads til – og dermed er du garanteret en perfekt vægtfordeling i tasken. Hvis bogrummet i en skoletaske er for dybt, vil indholdet nemlig kunne bevæge sig væk fra barnets ryg – og det giver dårlig bærekomfort. De tungeste emner i tasken bør altid ligge så tæt på barnets ryg som muligt.

Der er forskel på skolernes anvendelse af undervisningsmateriale – nogen skoler bruger flere bøger i undervisningen end andre.
Har barnet brug for en skoletaske med et stort bogrum, kan vi anbefale modellen PRACTISED, som er en smart og velindrettet taske, der kan følge børnene helt op i 3. klasse.

Der er isoleret madkasserum i alle tre modeller. Fælles for modellerne er også, at der følger gymnastikpose og drikkedunk med, når du køber tasken, og disse to ting har, ligesom penalhuset og madkassen, deres helt egen plads – så det er ret nemt at bruge en JEVA skoletaske rigtigt – både for dig som forælder, og også for dit barn – det er rart at vide, når man nu ikke kan være med barnet hele tiden.

Fra 2024 er BEGINNERS og INTERMEDIATE blevet opgraderet med isolation også i penalhusrummet, så det kan bruges til ekstra opbevaring af mad, og også drikkedunkbeholderen er blevet isoleret.

begynderskoletaske med PC Lomme

Her ser du en BEGINNERS med en laptop i PC-lommen

I alle JEVAs tasker er der plads til tablet/PC/computer, også i modellerne til de helt små skolebørn, hvor vi har indsat en foret lomme, som sidder i tasken let hævet fra bunden og ind mod barnets ryg, for netop at sikre, at de tungeste ting bæres så tæt på kroppen som muligt. Lommen kan også bruges som rumdeler.

 

u-turn skoletaske til 1.-5. klasse

U-TURN skoletasken egner sig til børn i 1.-4. klasse

Skoletasker til børn i mellemskolen

Til de lidt større børn har vi lavet modellen U-TURN, som vi kalder en ”hybrid” skoletaske på grund af dens ekstra 7 cm justeringsmulighed øverst på skulderremmene, som gør at den kan bruges helt fra 1. og op til 4. klasse.

Fra 3. klasse har børnene brug for et større bogrum og selvfølgelig skal skoletasken også kunne rumme en PC.

U-TURN, samt JEVAs mindste og meget populære rygsækmodel SQUARE opfylder begge kravene, og er perfekte bud på en skoletaske til mellemskolen.

Disse to modeller har gymnastikpose integreret som en aftagelig minirygsæk, der også kan bruges alene, og de har et stort isoleret madkasserum, for nok har de fleste skoler køleskabe, men det er ikke alle børn, der husker at sætte madkassen derind.

Drikkedunken, som følger med i købet, sidder i holderen på siden af U-TURN.

Brug skemaet til sammenligning af mål og vægt på alle modellerne

målskema


skoletasker til 3-6 klasse

Her ser du en SQUARE til venstre, og en SUPREME til højre

Skole-rygsække til unge og voksne

Fra 4. klasse kan vi anbefale vores letvægts SURVIVOR rygsæk. Den er uden gymnastikpose, og har 2 store bogrum samt et frontrum med detaljeret organizer.

SUPREME ligner SURVIVOR, men har en smart ekstra 10 liters gymnastikpose/minirygsæk foran, som nemt kan hægtes af, når den ikke skal bruges, eller den kan bruges alene, når man kun har brug for en lille rygsæk.

Vi kalder den også for en 2-i-1-rygsæk, og den er lige velegnet til større børn fra 4. klasse, som til unge og voksne, der har brug for en rummelig skoletaske.

I 2023 er SUPREME opdateret med et stort isoleret madkasserum.

skole-rygsaekke til unge og voksne

SURVIVOR skolerygsæk er perfekt som skoletaske til unge og voksne elever.

Skoletaskerne til udskolingen, gymnasiet og de videregående uddannelser kalder vi for rygsække. Her er kravene til taskens volumen meget større, og derfor er det ekstra vigtigt, at rygsækken i sig selv ikke vejer ret meget.

Modellen BACKPACK vejer fra kun 500 gram afhængigt af den metervare, der er brugt. Den rummer 31 liter fordelt på 2 store rum, og har en smart og detaljeret organizer samt 15” laptop-lomme.

Vores helt store rygsæk kalder vi BACKPACK XL. Den rummer 33 liter, og i tillæg til den mindre model, får du her et separat rum til en stor 17” laptop. Udover et ekstra stort hovedrum, er den indrettet med mange lommer.