GRATIS taske-regnslag til en værdi af 99,- ved køb af skoletaske eller rygsæk resten af februar!
GRATIS taske-regnslag ved køb af skoletaske eller rygsæk
Valgte sprog er: Dansk Dansk
0
0,00 kr.

Persondata- & cookiepolitik

Persondatapolitik

Dit privatliv er vigtigt for JEVA A/S. Vi har udarbejdet denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at orientere dig om, hvordan vi indhenter, anvender, videregiver, overfører og opbevarer dine personlige oplysninger. Læs venligst denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at lære vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger at kende. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem til os pr. e-mail på jeva@jeva.dk.

A: Personlige oplysninger

“Personlige oplysninger” er oplysninger om din personlige identitet. Når du foretager et køb på www.jeva.dk/shop, indsamler vi forskellige personlige oplysninger, som omfatter dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og dine betalingskortoplysninger. For virksomheder indsamler vi endvidere firmanavn, CVR-nummer og oplysninger om kontaktperson. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

1A. Kommunikation

 1. Ved køb af varer fremsender vi umiddelbart efter betaling en kvittering for købet.
 2. Ved ændring i handelsbetingelser, persondata politik eller andre politikker hos JEVA A/S kan vi sende en mail for at gøre opmærksom på disse.

2A. Kundeservice

 1. Når du kommunikerer med vores kundeservicemedarbejdere via e-mail, telefon eller personligt kan vi indsamle personlige oplysninger, der er relevante for situationen, såsom dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse, firmanavn og CVR-nummer, samt oplysninger om support- eller servicebehov. Vi bruger disse oplysninger til at give dig kunde- og produktservice.

3A. Køb

 1. Ved køb af et JEVA produkt hos JEVA A/S sker betaling med betalingskort via QuickPay, der er godkendt og PCI-certificeret af Nets.
 2. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit kreditkort.
 3. Alternativt kan der betales via PayPal, hvor man ved betaling ledes til PayPals betalingsside. PayPal betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor PayPal betalingsløsningen er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit login til PayPal.

4A. Virksomheder

 1. Firmanavn bruges til at kommunikere personligt med virksomheden.
 2. CVR-nummer bruges i nogle lande til at modtage vores ydelse uden at skulle betale moms samt til at opfylde indberetningskrav til Skat.
 3. Oplysninger på kontaktperson i virksomheden bruges til kommunikation jvf. pkt. 1.
 4. Firmanavn og firmaadresse kan endvidere bruges på eksporterede rapporter.

B: Data overførsel og opbevaring

Alle oplysninger indsamlet via JEVA A/S hjemmeside i forbindelse med køb og/eller tilmelding til vores nyhedsbrev gemmes på JEVA A/S hjemmeside, som er hostet hos ekstern hosting partner (databehandler). Kommunikationen mellem webshop og server sker via en sikker SSL-krypteret forbindelse. JEVA A/S kan efter en gennemført handel kontakte dig via e-mail for at invitere dig til at give os feedback på din købsoplevelse eller den vare, du har købt hos os. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre vores service og udvikle vores produkter. Vi bruger et eksternt firma, Trustpilot A/S, til at indsamle feedback, hvilket betyder at vi vil dele dit fornavn, din e-mail og dit ordrenummer med Trustpilot.dk. Hvis du vil læse om hvordan Trustpilot behandler dine data, kan du finde deres privatlivspolitik her → JEVA A/S kan bruge anmeldelser aktivt i vores markedsføring.

C: Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

 • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
 • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
 • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
 • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
 • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering.
 • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige. Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne kan fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer. Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger som vi videregiver

Vi benytter tredjeparter for at kunne gennemføre din ordre. Vi sender navn, adresse, tlf.nr. og e-mail til vores transportører GLS / PostNord. I forbindelse med betaling sender vi kortnummer til Nets / Quickpay / PayPal / Teller. Til indsamling af feedback sender vi fornavn, e-mail og ordrenummer til Trustpilot. Med dit aktive samtykke sender vi din e-mail til Mailchimp. Vi kan desuden aflæse om du har læst vores nyhedsmail og klikket på nogle af de links den indeholder. Ydermere kan der tilgå personoplysninger til vores revisor ved stikprøvekontrol. Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Cookies og andre teknologier: