♥♥♥ Du kan roligt starte på julehandlen allerede nu, for vi bytter dine varer til og med 15. januar 2024 ♥♥♥
Shop nu og byt til og med 15. januar 2024 ♥
0
0,00 kr.

Køb skoletasker til børn og unge i JEVAs shop

Find skoletasker til små begyndere, større børn og teenagere. Vi har et kæmpe udvalg, og altid super gode tilbud på tidligere kollektioner.

OBS! I alle vores skoletasker får du både en gymnastikpose samt en drikkedunk med i prisen, så du undgår ekstra tilkøb, når du vælger en JEVA.

Alle vores skoletasker har shapede, polstrede remme, ergonomiske rygstøtte systemer og perfekt ergonomi, der tilsammen sikrer optimal bærekomfort.

JEVAs skoletasker til børn er ikke udstyret med noget unødvendigt. De er nemme at betjene – selv for et lille barn, og vægten på skoletasken er meget lav. Dit barn må højst bære 10-15% af sin egen kropsvægt, så derfor bør du vælge en så let skoletaske som muligt fra starten.

Ergonomisk udformning, høj kvalitet, medfølgende gymnastikpose og drikkedunk, samt fuldt isoleret madkasserum, er blot få af de ting, der kendetegner en JEVA skoletaske.

Her på siden viser vi seje skoletasker i smarte designs, fede farver og med lækre detaljer til drenge og piger. Du kan finde størrelser lige fra den første begynderskoletaske til 0. klasse og optil ca. 4. klasse her, men vi har selvfølgelig også skoletasker til unge, teenagere og voksne.
Vil du vide noget mere om forskellen på skoletaskemodellerne og have hjælp til at vælge den rigtige skoletaske, så se vores guide her.

Læs mere
skoletasker til børn

Underkategorier

39 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier