GRATIS taske-regnslag til en værdi af 99,- ved køb af skoletaske eller rygsæk resten af februar!
GRATIS taske-regnslag ved køb af skoletaske eller rygsæk
Valgte sprog er: Dansk Dansk
0
0,00 kr.

Hvilke tests udfører vi hos JEVA?

REACH er en EU-forordning, der er blevet vedtaget med henblik på at forbedre beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet mod de risici, som kan være forbundet med kemikalier og sundhedsskadelige stoffer. Forordningen fremmer også alternative metoder til risikovurdering af stoffer med henblik på at reducere antallet af dyreforsøg.
Europas fælles kemikalielovgivning REACH omtales ofte som verdens strengeste regulering af kemi, og som den vigtigste lovgivning der er gennemført i EU i de sidste årtier.

Under REACH testes kemiske stoffer, der anvendes i industriprocesser, samt produkter som f.eks. rengøringsmidler, maling og artikler såsom tøj, møbler og elektrisk husholdningsudstyr.

Som virksomhed har man ansvar for at overholde forordningen – og den opgave tager vi hos danske JEVA meget seriøst.
Hvert eneste år tester vi for samtlige punkter på REACH-forordningen. Derudover tester vi vores materialer for CMR-stoffer, PAH-stoffer, og naturligvis PFAS.

Vi udfører samtidig tests på holdbarhed, kvalitet og slidstyrke, så vi med sikkerhed kan sige, at den taske, du køber fra JEVA, faktisk kan genbruges og nemt bruges af mere end et barn.

Du kan læse mere om REACH her

 

Ansvar, bæredygtighed og stærk kvalitet

 

Hvad gør vi for at producere bæredygtigt?

Hos JEVA gør vi os meget umage for at producere bæredygtigt, og får vi alligevel lavet for meget af en vare, destruerer vi aldrig varerne, men sælger dem i stedet til en lav pris på vores webshop eller forærer varerne til skoleprojekter i udviklingslande.

Når vi har overskudsmetervarer i vores skoletaskeproduktion, bruger vi dem altid til at sy f.eks. indkøbsnet og andre anvendelige varer, så vi undgår ressourcespild.

Vi producerer alle vores varer med lang holdbarhed som vores absolutte mål. Du kan derfor altid regne med, at en JEVA taske kan bruges i mange år og gå i arv.