Fri fragt
Returret
Dansk firma
Prismatch
Valgte sprog er: Dansk Dansk
0
0,00 kr.

En rygsæk fra JEVA = smart skoletaske til unge og voksne

Find din nye rygsæk i vores store udvalg her!

Når man ikke skal bruge den klassiske skoletaske mere, kommer rygsækken. JEVAs skolerygsække er alle komfortable og meget lette. Du kan nemt finde den størrelse med lige den volumen, du har brug for.

Vores modeller dækker behovet for skoletasker helt nede fra 2. klasse og op igennem udskolingen til de unge på gymnasiet og voksne på universitet eller videregående uddannelser. Nogle af dem egner sig også som turrygsække.

En JEVA rygsæk er kun udstyret med nødvendige detaljer, og de er lette at betjene og komme ned i.

Alle modeller er velegnede som computerrygsæk til 15 eller17″ laptops, og den polstrede tablet/pc lomme er i alle rygsækkene hævet fra taskens bund, så pc’en undgår stød.

Modellen SQUARE er velegnet som skolerygsæk til børn i 2.-5. klasse. Den har isoleret madkasserum og der medfølger gymnastiktaske i separat forlomme.

SURVIVOR er vores rummelige model til større børn og voksne fra 3. klasse. Den har et stort hovedrum og et mindre forrum med organizer. En enkel og let rygsæk, som er god til mange formål.

SUPREME er til de store elever med et varierende behov for plads i rygsækken. Den består af 2 rygsække, som kan kombineres eller bruges hver for sig. I hovedrygsækken (fra 2023) er der et stort isoleret madkasserum.


 

Læs mere
rygsække til skole-elever

Underkategorier

53 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier