Spar:
34 %

BEGINNERS

Football Striker BEGINNERS

Fodboldskoletaske til begyndere: Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprintet fodbold-mønster i sort og hvid. Forrest på selve skoletasken og på gymnastikposen sidder et flot fodboldmotiv. Ryg, kanter og remme er i flot pang-gul. Besætninger og snore er også gule.
Denne BEGINNERS skoletaske er ikke bare sej at se på, den er også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA's unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som sidder perfekt på barnets ryg.

Fodboldskoletaske til begyndere

BEGINNERS er udstyret med JEVA's populære FOAM-BACK, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad.
Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.
Skoletasken har desuden et lille elastisk mavebælte, som kan støtte ekstra, hvis tasken er tung. Bruges mavebæltet, er det vigtigt at brystremmen er spændt, for at undgå at tasken hænger på hoften i stedet for skuldrene, hvorved vægten bliver forskudt.

Stort, isoleret madkasserum til den lange skoledag. Drikkedunken fra Plast-Team (farve Sort) sidder i sin holder på siden af tasken, og den følger med, når du køber skoletasken.

Taskens indretning er praktisk, og nem at betjene for barnet selv.

I låget sidder gymnastikposen, som er syet i vandtæt, gult polyester. Den er aftagelig og kan bruges som lille, separat rygsæk med indstillelige remme.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske.
Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum. Skriv navn, adresse og telefonnummer på navneskiltet i låget.
I hovedrummet i BEGINNERS findes en polstret tabletlomme – rummet kan også bruges som rumdeler.
Desuden udvendigt rum til stort penalhus, samt transparent lomme på siden.

På remmene finder du et bredt stykke elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet. Samtidig kan de bruges til at ”samle” overskydende rem op.
Tasken har mange reflekser.

Denne skoletaske passer til børn i 0. - 2. klasse.
Bemærk, at gymnastikposen og drikkedunken er med i prisen.

Læs mere

649,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H35 x B27 x D20 cm

VÆGT

911 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1040 gram

VOLUMEN

16 + 8 Liter

Varenummer (SKU):
313-13

Du kunne også være interesseret i...