INTERMEDIATE

Rainbow Mermaid INTERMEDIATE

Ergonomisk skoletaske med en sød havfrue og en flot regnbue til de første klassetrin. Motivet sidder forrest på selve skoletasken og også på den medfølgende store gymnastikpose.
Skoletasken er syet i vandtæt, lilla polyester kombineret med et mønster i flotte lilla og vandgrønne farver. Besætningerne er lilla.
Skoletaske er så fin at se på, og samtidigt er den også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs ergonomiske FOAM-BACK, der sørger for korrekt ergonomi og optimal bærekomfort.

INTERMEDIATE modellen er ligesom BEGINNERS, også en perfekt begyndertaske, som dækker de første klassetrin, og i INTERMEDIATE får du 5 liter ekstra i tasken og 3 liter ekstra i den medfølgende gymnastiktaske/minirygsæk.

Skoletaske med havfrue til de første klassetrin

Skoletasken indeholder ekstra stort isoleret madkasserum til den lange skoledag. Mangler du en madkasse, så se JEVAs madkasser her.
Drikkedunken med lilla låg sidder i holderen på siden af skoletasken.

I hovedrummet på INTERMEDIATE finder du en polstret tabletlomme, som er hævet fra bunden, så tablet’en ikke rammer bunden, når den puttes i tasken – rummet kan også bruges som almindelig rumdeler. Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

Ergonomi og komfort

Skoletasken INTERMEDIATE er korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke, ergonomiske rygstøtte FOAM-BACK – der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg.
Pudernes udformning gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad. FOAM-BACK er på én gang blød og stabil, og former sig efter barnets ryg – derfor er dit barn sikret perfekt ergonomi.

Bæreremmenes polstring og udformning sikrer, sammen med den indstillelige brystrem, den rigtige vægtfordeling.

Det smarte, elastiske mavebælte EASY-BELT, støtter og holder tasken på plads, og giver dermed den optimale bærekomfort.

Skoletaskens indretning er praktisk, logisk, funktionel og brugervenlig – og barnet kan selv betjene tasken.
Bogrummet, som lukkes med lynlås, er ikke dybt, og holder dermed helt automatisk bøgerne tæt på barnets ryg, hvilket betyder, at du ikke kan pakke tasken forkert.

Den medfølgende gymnastikpose på 11 liter sidder foran på tasken, er aftagelig og indstillelig, og kan bruges som separat rygsæk.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske.
Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den.

Forrest på tasken sidder en lomme til opbevaring af det matchende penalhus.

Den smarte, aftagelige nøglering er placeret øverst i det store rum.

Metervaren er lavet i slidstærk og vandtæt nylon og polyester i den bedste kvalitet.

Sikkerhed

På remmene finder du et bredt stykke elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet. Samtidig kan de bruges til at ”samle” overskydende rem op.

Reflekser fordelt over hele tasken, så barnet er synligt fra alle sider.

Skoletaskens pris er inklusive gymnastikpose og drikkedunk.

 

Læs mere

989,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H37 x B31 x D17 cm

VÆGT

932 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1160 gram

VOLUMEN

21 + 11 Liter

Varenummer (SKU):
308-72

Du kunne også være interesseret i...