Spar:
34 %

BEGINNERS

Furry Friend BEGINNERS

Ergonomisk skoletaske med kat: Motivet med den nuttede kat med de store grønne øjne sidder forrest på selve skoletasken og på den medfølgende gymnastikpose er også påsat et motiv, men her sover katten!
Skoletasken er syet i vandtæt polyester med flot fuldprintet mønster i grå og hvid, som skal forestille pels. Kanterne og remmene er i flot turkis med sølvglimmer. Besætninger, ryg og snore er også turkise.
Denne BEGINNERS skoletaske vil alle små katteelskere blive forelsket i, og samtidigt er den korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA's unikke, ergonomiske rygstøtte.

Skoletaske med kat

BEGINNERS er udstyret med JEVA's populære FOAM-BACK, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad.
Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.
Skoletasken har desuden et lille elastisk mavebælte, som kan støtte ekstra, hvis tasken er tung. Bruges mavebæltet, er det vigtigt at brystremmen er spændt, for at undgå at tasken hænger på hoften i stedet for skuldrene, hvorved vægten bliver forskudt.

Stort, isoleret madkasserum til den lange skoledag. Drikkedunken fra Plast-Team (farve Pink) sidder i sin holder på siden af tasken, og den følger med, når du køber skoletasken.

Taskens indretning er praktisk, og nem at betjene for barnet selv.
I låget sidder gymnastikposen, som er syet i vandtæt polyester. Den er aftagelig og kan bruges som lille, separat rygsæk med indstillelige remme.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske.
Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum. Skriv navn, adresse og telefonnummer på navneskiltet i låget.
I hovedrummet i BEGINNERS findes en polstret tabletlomme – rummet kan også bruges som rumdeler.
Desuden udvendigt rum til stort penalhus, samt transparent lomme på siden.

På remmene finder du et bredt stykke elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet. Samtidig kan de bruges til at ”samle” overskydende rem op.
Tasken har mange reflekser.

Denne skoletaske passer til børn i 0. - 2. klasse.
Bemærk, at gymnastikposen og drikkedunken er med i prisen.

Læs mere

649,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H35 x B27 x D20 cm

VÆGT

911 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1040 gram

VOLUMEN

16 + 8 Liter

Varenummer (SKU):
313-16

Du kunne også være interesseret i...