Spar:
10 %

SURVIVOR

Mosaik SURVIVOR

Mosaik SURVIVOR er en super flot skolerygsæk, som dækker de flestes behov, samtidig med at den med sine kun 760 gram er meget let.
Rygsækken er syet i vandtæt polyester med flot mosaik hjertemønster, i mange forskellige røde, pink og blåviolette nuancer på mørk bund. Besætninger og lynlåse er sorte.

Vær opmærksom på at denne model/farve findes i en opdateret udgave – du finder den hos vores gode forhandlere både online og i deres fysiske butikker.
Den opdaterede model vil blive uploadet her på siden, når vi har ikke længere har flere af nedenstående tilbud.

Skolerygsæk syet i vandtæt polyester

Denne skolerygsæk har ingen alder og kan bruges af alle, der har ønsker en smart og funktionel rygsæk med god plads til både bøger og laptop.

Den har 2 store rum, samt et frontrum med detaljeret organizer og mobillomme. Uden på frontrummet kan du sætte alverdens ting fast under den regulerbare snøre: cykelhjelm, tæppe, jakke, sovepose osv…

Ryggen er komfortabel og ergonomisk med 3 støttepunkter, og remmene er faconsyede og polstrede, og rygsækken har selvfølgelig en regulerbar brystrem.

Smarte elastikker ved indstillingen på remmene sikrer at indstillingen bliver hvor den skal.

Denne skolerygsæk har selvfølgelig en velpolstret pc-lomme, som er hævet fra bunden, så laptoppen beskyttes bedst muligt.

Se hvordan en SURVIVOR er indrettet i videoen nedenfor:

Læs mere

539,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H45 x B33 x D18 cm

VÆGT

760 gram

VOLUMEN

26 Liter

Varenummer (SKU):
323-56

Du kunne også være interesseret i...