Vores historie og værdier

Det startede for mere end 60 år siden med træsko, lædermapper og rygsække til de mange detaillister i Danmark.
Sidenhen blev det JEVA’s fornemmeste opgave at lave skoletasker og rygsække med korrekt ergonomi.

Hurtigt blev hangtag’et på produkterne det danske flag med information om produktet skrevet bagpå flaget. Det har vi nu indført som vores hangtag igen.

DEN SAMME GODE KVALITET

Der ligger mange overvejelser bag alt hvad vi laver.
Det gjorde der også, da vi for 25 siden flyttede vores produktion fra Danmark til Kina.

Heldigvis fandt vi et produktionssted med høj kvalitet, hvor den sociale ansvarlighed er prioriteret højt, og denne producent har vi holdt fast i.
Dermed har vi bibeholdt vores gode kvalitet, vores korrekte ergonomi, og vores danske måde at drive en virksomhed på.

Klik på videoen og hør Bea fortælle om JEVA’s historie og produktionsprincipper.

Hvornår skifter man fra skoletaske til rygsæk?

I dag får børn oftere ny taske, end de gjorde for blot 10 år siden.
Det sætter store krav til os hos JEVA, når vi laver motiver og mønstre til vores skoletasker og rygsække.

Vores statistik viser os, at et barn i gennemsnit skifter skoletaske hvert halvandet år, derfor har vi et bredt program. Når barnet skifter skoletaske eller rygsæk, er den næste taske altid opdateret med det, det nu kræver at blive et eller to år ældre, både med hensyn til design og udformning på skoletaskerne og rygsækkene, og til funktionalitet.

Vi bruger ikke licenser, men bruger i stedet pengene på hele tiden at udvikle os, og ofte skifte farver, motiver og mønstre. Så er der nemlig hele tiden noget børnene og de unge mennesker kan lide.

Vi undlader overflødige ting på vores skoletasker og rygsække. På vores produkter finder du kun de funktioner, der faktisk er nødvendige.

NYTTIG VIDEN OM VORES SKOLETASKER OG RYGSÆKKE.

Allerede når dit barn skal starte i børnehave, er der brug for en taske, og JEVA har designet nogle små praktiske børnehaverygsække, som vi kalder PRESCHOOL.

Modellerne BEGINNERSINTERMEDIATEPRACTISED og U-TURN, er vores skoletasker og dækker klassetrinene 0-4 klasse.

Modellerne SQUARESURVIVOR OG SUPREME er vores rygsække.
SQUARE købes i 8 ud af 10 tilfælde til et 2. klasses barn. Fra 3-4 klasse bruges SURVIVOR og SUPREME.
Skoletaskerne og rygsækkene kan overlappe hinanden, alt efter hvad du og dit barn bedst kan lide, og ønsker sig af en skoletaske eller rygsæk.
SURVIVORBACKPACK og BACKPACK XL kan bruges af alle; teenagerne og voksne – til studie, fritid, en dag i naturen, til rejsen og ferien. Til lige det der passer til dit liv.

Der er ALTID en JEVA, der passer dit barn – og dig.

skift fra skoletaske til rygsæk

100% fri for fluorstoffer, BPA, phthalater, pvc – og andre skadelige stoffer

Hos JEVA er vi meget seriøse omkring, at alle vores produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA’s FRAVALG ER DIN FORDEL

Et af de skadelige stoffer der lige nu er meget fokus på, er fluorstoffer, også kaldet fluorforbindelser – dette er JEVA’s metervarer naturligvis også 100% fri for.
Fluorstoffer bruges til at gøre produkter vand- og fedtafvisende, og findes i mange ting, lige fra mademballage – til produkter beregnet til børn.

Derfor er det meget vigtigt for JEVA, at gøre dig som forbruger opmærksom på, at JEVA’s metervarer til skoletasker og rygsække IKKE indeholder fluorstoffer.

En giftfri coating på indersiden sikrer, at vores metervarer er 100% vandtætte.

Det har ligeledes altid været helt naturligt for os, at bruge genanvendte materialer i produktionen.

Alle børn har ret til en god skoletaske

JEVA giver tasker til mange forskellige lande. Hvis vi har tasker i overskud fra kollektioner, eller tasker med små skønhedsfejl – sender vi dem på skift til de organisationer vi donerer tasker til.

Ofte kommer organisationerne på besøg her hos os, for selv at afhente tasker og penalhuse, og ofte får vi lokale gaver fra landene hvortil taskerne doneres til.

KONTAKT OS:

Du må altid kontakte os og høre om muligheden for, at din organisation også kan sende tasker videre til børn i andre lande – skriv til info@jeva.dk – du er velkommen.