Fri fragt
Returret
Dansk firma
Prismatch
Valgte sprog er: Dansk Dansk
0
0,00 kr.

2024 skoletasker

Se alle vores flotte nye skoletaske-farver her ♥

Med den nye 2024 kollektion på lager, byder vi endnu en gang velkommen til seje drager, smukke unicorns, farlige dinos, regnbuer, hjerter og camouflage – vi håber, I kan lide alle de fine designs 😊
De seje motiver, som børnene elsker, er kombineret med matchende mønstre og flot besætning, så er det nemlig sjovt at følges med JEVA skoletasken på den første skoledag.

I syv af vores skoletaskemodeller har vi et stort, isoleret madkasserum – og som en cool nyhed har vi på vores bestsellere BEGINNERS og INTERMEDIATE forvandlet vores penalhusrum til et KOMBI-RUM med fuld isolation, hvilket betyder, at man i disse to modeller har hele 2 madkasserum, hvis der er behov for det. Alternativt fungerer rummet, som altid, perfekt til penalhuset.

Fra 2024 har vi også isoleret drikkedunkholderen, så drikkevarerne kan holde sig kolde.

HUSK, at når du køber en JEVA skoletaske, får du en drikkedunk med i prisen – og selvfølgelig også den smarte aftagelige gymnastiktaske – så slipper du for ekstra indkøb!

Er du på udkig efter et godt tilbud på en skoletaske, så tag et kig her – vi har et stort udvalg i nedsatte skoletaker fra vores tidligere kollektioner ☺

Læs mere
2024 skoletasker
21 produkter fundet
Filtrer produkter
Højeste pris:
100 kr.
Mærker
Kategorier
Fandt du ikke noget, du kunne lide?
Se hele vores udvalg i skoletasker her ►