Spar:
47 %

PRACTISED

Sparkles PRACTISED med gymnastikpose

Sparkles PRACTISED skoletaske med gymnastikpose og drikkedunk. En super praktisk, god og rummelig skoletaske, som passer perfekt til 0.-3. klasse piger.
I PRACTISED modellen er der brugt meget volumen i bogrummet, hvilket gør denne model egnet til børn, der har behov for et stort hovedrum.

Sparkles er super flot med flerfarvet polkadot mønster printet på blå bund, og skoletasken er syet i vandtæt polyester med blå kanter og lynlåse.

Sparkles PRACTISED skoletaske med gymnastikpose

Den ergonomiske bløde ryg, følger barnets ryg på hele bærefladen, og er tilpasset med bløde støttende paneler, der samtidig giver god ventilation. Det på samme tid faste og bløde skum tilpasser sig ryggens facon.

PRACTICED har, ligesom vore andre skoletaske modeller, plads til en god madkasse i det store og fuldt isolerede madkasserum på taskens front, og på siden i flaskeholderen sidder Mepal drikkedunken (farve Nordic Red), som følger med.

Den medfølgende blå gymnastikpose på 9 liter er placeret i lommen øverst på taskens klap. Den kan bruges som separat lille rygsæk med indstillelige remme.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den fint foran på skoletasken, og barnet kan stadig uden hjælp fra voksne komme i alle taskens rum.
Lad gymnastikposen blive hjemme når den ikke skal i brug, så har dit barn en ekstra lomme i klappen.

I det store rum findes en polstret tabletlomme, som er hævet fra bunden for at undgå stød på tablet’en, når tasken sættes på gulvet. Rummet kan også bruges som almindelig rumdeler.

På remmene finder du en bred elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet. Samtidig kan elastikken bruges til at ”samle” overskydende rem op, så den ikke generer, når barnet er ude at cykle.

Gode reflekser sikrer barnets synlighed i trafikken.

Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

Læs mere

399,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H39 x B31 x D17 cm

VÆGT

927 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1155 gram

VOLUMEN

20 + 9 Liter

Varenummer (SKU):
404-02

Du kunne også være interesseret i...