Spar:
32 %

BEGINNERS

Rose Rhapsody BEGINNERS med roser

Rose Rhapsody BEGINNERS fra 2020 kollektionen er en skoletaske til 0-2 klasse med roser i multifarvet print. Skoletasken er syet i polyester, med et sødt rosenmønster i sarte farver, og har kontrastfulde lilla remme og kantbånd, hvor der desuden er indvævet en fin sølvtråd.
Rose Rhapsody BEGINNERS er ikke bare flot at se på, men også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVAs unikke ergonomiske FOAM-BACK, som passer godt på dit barns ryg.

Skoletaske til 0-2 klasse med roser og glimmerkant

BEGINNERS er udstyret med JEVAs populære FOAM-BACK, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad.
Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Mange reflekser.
Stort, isoleret madkasserum til den lange skoledag. Mepal drikkedunken (farve Pink) sidder i sin holder på siden af tasken, og den følger med, når du køber skoletasken.

I låget sidder gymnastikposen, som er syet i vandtæt lilla polyester. Den er aftagelig og kan bruges som lille, separat rygsæk med indstillelige remme.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske.
Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum. Skriv navn, adresse og telefonnummer på navneskiltet i låget.
I hovedrummet i BEGINNERS finder du en polstret tabletlomme – rummet kan også bruges som rumdeler.

På remmene finder du en bred elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet.
Samtidig kan de bruges til at ”samle” overskydende rem op.

Denne begynder-skoletaske passer til børn i 0-2 klasse.
Bemærk, at gymnastikposen og drikkedunken er med i prisen.

Læs mere

649,00 kr.

Ikke på lager

MÅL

H35 x B27 x D20 cm

VÆGT

911 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1040 gram

VOLUMEN

16 + 8 Liter

Varenummer (SKU):
313-44