Spar:
32 %

BEGINNERS

Football BEGINNERS skoletaske

Football BEGINNERS er JEVAs 2020 fodbold skoletaske til de mindste børn. Den er syet i sort polyester med printet mønster i mørkeblå og grønne nuancer. På madkasselommen og gymnastikposen er der et stort flot fodbold motiv i grøn, og skoletasken har sorte remme og kantbånd. Football BEGINNERS er ikke bare flot at se på, men også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA's unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som passer godt på dit barns ryg.

Fodbold skoletaske

BEGINNERS er udstyret med JEVAs populære FOAM-BACK, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad.
Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Mange reflekser.
Stort, isoleret madkasserum til den lange skoledag. Plast Team drikkedunken med sort låg sidder i sin holder på siden af tasken, og den følger med, når du køber skoletasken.

Taskens indretning er praktisk, og nem at betjene for barnet selv.

I låget sidder gymnastikposen, som er syet i vandtæt, sort polyester. Den er aftagelig og kan bruges som lille, separat rygsæk med indstillelige remme.
Når gymnastikposen er i brug, hænger den let og fint foran på tasken, og der er stadig fri adgang til alle taskens rum, hvilket giver en super funktionel taske.
Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum. Skriv navn, adresse og telefonnummer på navneskiltet i låget.
I hovedrummet i BEGINNERS findes en polstret tabletlomme – rummet kan også bruges som rumdeler.
Desuden udvendigt rum til stort penalhus, samt transparent lomme på siden.

På remmene finder du en bred elastik, der kan bruges til at sikre, at remmene ikke kan forlade den valgte indstilling, når tasken stilles på gulvet. Samtidig kan de bruges til at ”samle” overskydende rem op.

Denne fodbold skoletaske passer til børn i 0. - 2. klasse.
Bemærk, at gymnastikposen og drikkedunken er med i prisen.

Læs mere

649,00 kr.

Ikke på lager

MÅL

H35 x B27 x D20 cm

VÆGT

911 gram

VÆGT INKL. DRIKKEDUNK OG GYMNASTIKPOSE

1040 gram

VOLUMEN

16 + 8 Liter

Varenummer (SKU):
313-47

Du kunne også være interesseret i...