SURVIVOR

Rock SURVIVOR

Rummelig rygsæk til 3. klasse og opefter: Rock SURVIVOR er syet i polyester med smart mønster i røde og grå nuancer. Den har sort besætning, snøre og lynlåse.

Rygsæk til 3. klasse og opefter

Rock SURVIVOR er en funktionel rygsæk med polstret pc-lomme - til alle der har brug for en all-round rygsæk i hverdagen, på arbejde, på rejsen, til fritiden, samt til skolen og studiet.
SURVIVOR passer perfekt som skoletaske til børn fra 3. klasse og opefter.

Med sine 26 liter er SURVIVOR rummelig med god plads til både bøger og en 15" bærbar computer.
Rygsækken er godt indrettet med to store rum, samt et frontrum.
Den lette polstring mellem rummene sørger både for stabilitet samt nem og overskuelig adgang til rummene.
De to store rum er udstyret med kissing-lynlåse (to polyesterkanter møder hinanden og beskytter lynlåsene mod regn og smuds).
Det midterste rum har organizer og mobillomme. Uden på frontrummet kan du sætte alverdens ting fast i den elastiske snøre; cykelhjelm, fodbold, tæppe, jakke, sovepose osv.
Frontrummet kan nemt bruges som madpakkerum eller rum til penalhuset, hvis man ønsker disse ting separeret fra de to store rum.

JEVA's gode, ergonomiske ryg med 3 bløde støttepunkter sikrer, sammen med de faconsyede remme, den regulerbare brystrem og det smarte, aftagelige mavebælte 100% optimal vægtfordeling og bærekomfort.

Smarte elastikker ved indstillingen på remmene bruges til at fastholde den valgte indstilling af remmenes længde. Derudover kan de også bruges til at samle overskydende rem op.

Rygsækken har 2 store sidelommer, som kan bruges til bl.a. drikkedunk.

Rygsækken er syet i de bedste materialer. Metervaren er 100% vandtæt. I slagregn vil der dog kunne trænge vand ind ved lynlåse og syninger.
Køb vores regnslag her og læg det i en af de 2 store sidelommer på tasken, så har du det altid med dig.

Læs mere

649,00 kr.

På lager

FRAGTFRI VED 399 DKK
LYNHURTIG LEVERING
MÅL

H45 x B33 x D18 cm

VÆGT

1100 gram

VOLUMEN

26 Liter

Varenummer (SKU):
323-97

Du kunne også være interesseret i...