Persondatapolitik

Persondatapolitik

Dit privatliv er vigtigt for Jeva Lædervarer A/S. Vi har udarbejdet denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at orientere dig om, hvordan vi indhenter, anvender, videregiver, overfører og opbevarer dine personlige oplysninger. Læs venligst denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at lære vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger at kende. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem til os pr. e-mail på info@jeva.dk.

A. PERSONLIGE OPLYSNINGER

“Personlige oplysninger” er oplysninger om din personlige identitet. Når du opretter en konto på jeva.dk/shop, indsamler vi forskellige personlige oplysninger, som omfatter dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og dine betalingskortoplysninger. For virksomheder indsamler vi endvidere firmanavn, CVR-nummer og oplysninger om kontaktperson. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

1a. KOMMUNIKATION

  1. Ved køb af varer fremsender vi umiddelbart efter betaling en kvittering for købet.
  2. Ved ændring i handelsbetingelser, persondata politik eller andre politikker hos Jeva Lædervarer A/S kan vi sende en mail for at gøre opmærksom på disse.

2a. KUNDESERVICE

  1. Når du kommunikerer med vores kundeservicemedarbejdere via e-mail, telefon eller personligt kan vi indsamle personlige oplysninger, der er relevante for situationen, såsom dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse, firmanavn og CVR-nummer, samt oplysninger om support- eller servicebehov. Vi bruger disse oplysninger til at give dig kunde- og produktservice.

3a. KØB

  1. Ved køb af et Jeva Lædervarer produkt hos Jeva Lædervarer A/S sker betalingen via betalingsløsningen Quickpay som opbevarer betalingskortoplysninger. Betaling med kreditkort via QuickPay sker via en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.
  2. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit kreditkort.
  3. Alternativt kan der betales via Paypal, hvor man ved betaling ledes til Paypals betalingsside. Paypal betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor Paypal betalingsløsningen er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit login til Paypal.

4a. VIRKSOMHEDER

  1. Firmanavn bruges til at kommunikere personligt med virksomheden.
  2. CVR-nummer bruges i nogle lande til at modtage vores ydelse uden at skulle betale moms samt til at opfylde indberetningskrav til Skat.
  3. Oplysninger på kontaktperson i virksomheden bruges til kommunikation jvt. pkt. 1.
  4. Firmanavn og firmaadresse kan endvidere bruges på eksporterede rapporter.

 

C: DATA OVERFØRSEL OG OPBEVARING

Alle oplysninger indsamlet via Jeva Lædervarer A/S hjemmeside i forbindelse med køb og/eller tilmelding til vores nyhedsbrev gemmes på Jeva Lædervarer A/S hjemmeside, som er hostet hos Microsoft Azure. Kommunikationen mellem Jeva Lædervarer A/S hjemmeside og server, samt kommunikation mellem Jeva Lædervarer app og server sker via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

For brugere af gratis-versionen af Jeva Lædervarer app, gemmes data i telefonens hukommelse.

Jeva Lædervarer A/S deler ikke data med tredjepart, med undtagelse af tredjemænd Jeva Lædervarer A/S benytter sig af til at drive Jeva Lædervarer.

D: Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne kan fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger, som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Jeva Lædervarer A/S.

Med dit samtykke

Jeva Lædervarer A/S videregiver kun almindelige personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jeva Lædervarer A/S, såfremt vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

E: COOKIES OG ANDRE TEKNOLOGIER

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende.

Vi kan bruge cookies, pixel tags, web beacons, clear GIFs og lignende værktøjer på jeva.dk og i vores e-mails. Ved hjælp af disse teknologier kan Jeva Lædervarer A/S følge dine bevægelser på vores site, måle reklamers effektivitet og samle aggregerede statistikker om brug af jeva.dk og svarrater. De gør det også nemmere for dig at navigere på jeva.dk.